16.12.2019. 12:34
1
Na internetu se pojavio brutalan i uznemirujući snimak premlaćivanja Milana Jokanovića u Foči kojeg su pretukla "braća Dalton"
Osnovni sud u Foči odbio je prijedlog za određivanje jednomjesečnog pritvora braći Stojanu (35), Mitru (33) i Veljku Blagojeviću (24) iz Foče, osumnjičenima za nanošenje teških povreda sugrađaninu Milanu Jokanoviću (33), prenosi danas Dnevni Avaz.

Odlukom Suda osumnjičeni su pušteni da se brane sa slobode, a Okružno javno tužilaštvo u Trebinju je na tu odluku uložilo žalbu o kojoj će odlučivati Okružni sud u Trebinju.

U javnosti se pojavio i veoma uznemirujući snimak Jokanovićevog premlaćivanja, na kojem se vidi kako nepokretan, ležeći na leđima, i dalje prima brutalne udarce po glavi i licu. Zbog same brutalnosti snimka, video neće objaviti na našem portalu.

Sve se odigralo, prema pisanju Avaza, prošle sedmice u ulici Svetog Nikole u Foči. Prema nezvaničnim informacijama, Jokanović je došao pred kuću Blagojevića kako bi riješili ranije nesporazume i razmirice koje su imali, ali je brutalno pretučen.

S teškim povredama glave primljen je u fočansku bolnicu, a potom prebačen u UKC RS-a u Banjoj Luci na daljnje liječenje. Ljekari su mu konstatirali prijelome kostiju glave i lica i bio je priključen na respirator i vještačka pluća, prenosi Avaz.

Braća Blagojević imaju bogate policijske dosjee, zbog čega su u medijima prozvani "braćom Dalton". Nedavno su privođeni i zbog premlaćivanja sugrađanina M.D., a Stojan Blagojević se time "pohvalio" i statusom na Facebooku, navodeći da su M.D. pretukli Veljko i on. Vjeruje se da je taj slučaj povezan s premlaćivanjem Jokanovića, piše Avaz.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.