5.1.2020. 21:06
0
Filmske scene u Zenici: Odbacio oružje, policija okupirala Bulevar, vatrogasci silaze u hladnu rijeku
FOTO: Dnevni Avaz
U centru Zenice večeras se odvijala prava drama kada je došlo do fizičkog napada, saznaje i prenosi Avaz.

- Dogodio se fizički napad, nakon čega je jedna osoba bacila plinski pištolj u rijeku. Na licu mjesta su vatrogasci, koji će se spustiti kako bi pronašli i izvadili pištolj iz rijeke - kaže dežurni službenik u Operativnom centru MUP-a ZDK.

Ekipa “Avaza” neposredno nakon fizičkog napada bila je na licu mjesta. Scene su poput onih iz krimi filmova, budući da je na Bulevaru prisutno nekoliko policijskih patrola, krim inspektori, koji fotografiraju mjesto incidenta, kao i timovi Profesionalne vatrogasne jedinice koji se pripremaju pomoću ljestava sići u hladnu rijeku.

Brojni građani, također, s nevjericom su posmatrali dešavanja na Bulevaru. Po završetku uviđaja, bit će poznato više informacija o ovom incidentu, prenosi Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.