12.1.2020. 10:40
0
Voz udario u automobil kod Banje Luke, poginula Jelena Milovac
FOTO: Ilustracija
Jelena Milovac (1996.) poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na pružnom prijelazu u Dervišima kod Banje Luke, dok je teško povrijeđen Željko Stanić (1971.) iz Banja Luke, potvrđeno je Feni u banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu.

Milovac je bila na mjestu suvozača u Stanićevom automobilu „mercedes“, u koji se sinoć oko 21.55 sati na pružnom prijalazu udario brzi voz „Talgo“ federalnih Željeznica, kojim je upravljao Omer T. (1966.) iz Bihaća.

Brzi voz je saobraćao na relaciji Sarajevo - Banja Luka.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Siniša Vranješ, te naredio da se utvrde sve okolnosti ove teške saobraćajne nesreće.

Bit će obavljena i obdukcija tijela nastradale djevojke.


(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.