21.2.2020. 15:38
0
Jedna osoba izbodena u kafiću, uhapšene tri osobe
FOTO: Ilustracija
Tri osobe su uhapšene, nakon što je protekle noći u ugostiteljskom objektu u mjestu Rovine, kod Gradiške, došlo do verbalnog i fizičkog sukoba u kojem je jedna osoba izbodena nožem.

Tokom sukoba osoba inicijala L.B. je upotrebom noža nanijela tjelesne povrede oštećenom J.G. (1981.), koji je smješten u banjalučku bolnicu.

Uhapšeni su L.B. (1991.), O.I. (1986.), i C.E. (1987.) i nalaze se na kriminalističkoj obradi, potvrđeno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka. 

Uviđaj je obavila tužiteljica Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Tatjana Ninković, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Gradiška.

Po njenom nalogu, bit će preduzete sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti navedenog događaja.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.