24.8.2020. 8:38
0
Nezapamćeni slučaj iz Mostara: Mujo Šunje izrešetao suprugu Habibu, a onda presudio sam sebi pucavši u glavu
FOTO: Dnevni Avaz
Šezdesetogodišnji Mujo Šunje ubio je tri godine mlađu suprugu Habibu Šunje. Zločin se odigrao u petak oko 18:30 sati u selu Podgorani kod Mostara, prenosi jutros Avaz.

Kako saznaje Avaz, svemu je kumovao alkohol. Mujo je kobnog dana bio pijan, te je izbila svađa između njega i supruge ispred pomoćnog objekta. Mujo je upravo iz pomoćnog objekta dograbio automatsku pušku te izrešetao Habibu. 

Izvor blizak istrazi otkrio je za Avaz da je nesretna žena pogođena s tri metka. Iako teško ranjena, Habiba je pokušala pobjeći od razjarenog supruga. Nekako je stigla do hodnika kuće, ali je onda, nažalost, izdahnula.

Mujo je ubrzo došao za njom. Shvativši šta je uradio, okrenuo je cijev puške i ispalio sebi hitac u glavu podlegavši na licu mjesta, prenosi Avaz.

Sin je u kritično vrijeme bio na poslu, dok su nevjesta i djeca bili u kući. Istražitelji su zbog toga odlučili da djecu izvuku kroz prozor, kako u hodniku ne bi vidjeli mrtvu nanu, prenosi Dnevni Avaz.

- Sin kada je došao kući i vidio šta se dogodilo, odmah je pitao za suprugu i djecu. Rekao je da je prava sreća što se nisu nalazili u blizini, jer bi ih sve pobio – priča izvor Avaza.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.