13.1.2021. 16:51
1
Osoba koja je ubijena jutros u Zenici je Ramiz Odobašić, i druga ubijena osoba je, najvjerovatnije, trgovac devizama
Zeničanin Ramiz Odobašić ubijen je jutros u ulici Nikole Tesla, kod poligona za polaganje vozačkih ispita, a motiv za ovo ubistvo najvjerovatnije je novac, prenosi danas Avaz.

Podsjetimo, prvobitne informacije od očevidaca, koji su i uočili tijelo, bile su da se radi o migrantu, međutim, “Avaz” je ranije obznanio da je, ipak, ubijen Odobašić, koji je radio kao trgovac devizama kod zeničke pijace.

Nezvanično, on je kod sebe imao veću količinu novca, s obzirom na to da mijenja razne valute novca, što je i navodni motiv za ovo ubistvo.

Policija i dalje traga za bijelim kombijem, u kojem su se, neposredno nakon ubistva, udaljile dvije osobe koje se sumnjiče za ovo krivično djelo.

Inače, u poslijepodnevnim satima u istoj ovoj ulici pronađeno je još jedno beživotno tijelo. Navodno se radi o još jednom trgovcu deviza.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.