14.1.2021. 14:20
0
Šta su rekli iz policije nakon hapšenja dvostrukog ubice Canera Taylana: Pronađen u Raškom Polju oko 13:45 sati
Nakon hapšenja turskog državljanina Caner (Fuat) Taylan, koji se sumnjiči da je jučer ujutro, u ulici Nikole Tesle u Novoj Zenici, ubio Zeničane Ramiza Odobašića i Arslana Mujića, oglasili su se i iz MUP-a SBK.

- Policijski službenici Jedinice za podršku MUP-a SBK, u saradnji sa Sektorom kriminalističke policije i PU Busovača, vršili su intenzivnu pretragu terena koja je rezultirala pronalaskom osumnjičenog na lokalitetu Raško Polje, u općini Busovača. On je pronađen oko 13:45 sati – kazao je Hasan Hodžić, portparol MUP-a SBK.

Ubijeni Odobašić i Mujić bavili su se prodajom deviza pa se sumnja da je upravo to bio razlog njihovog sastanka s ubicom.

Taylan je nakon zločina pobjegao bijelim kombijem, a sumnja se da je imao pomoć još jedne osobe.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.