18.1.2021. 16:54
0
Turčinu koji je ubio dvojicu trgovaca devizama određen pritvor
Kantonalni sud u Zenici odredio je jednomjesečni pritvor državljaninu Turske Caner (Fuat) Taylanom. Turčin se sumnjiči da je najprije ubio Ramiza Odobašića, čije je tijelo pronađeno u grmlju, a potom i Arslana Mujića, Zeničane koji su bili trgovci devizama.

On je navodno planirao razmjenu 55.000 eura, zbog čega su dvojica Zeničana došli na dogovoreno mjestu gdje su njihova tijela pronađena. Zločin je počinio jer je bio u velikim dugovima zbog kockanja.

Nakon zločina je pobjegao. Prvo je pronađen njegov kombi, a Turčin je uhapšen nedugo poslije kod Busovače, prenosi avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.