26.1.2021. 19:02
0
Ubistvo u Laktašima, uhapšene dvije osobe
Policija je uhapsila B. V. iz Laktaša i D. P. iz Prnjavora nakon što je u pronađeno tijelo Laktašanina R. B., a za kojeg je utvrđeno da je ubijen, pišu “Nezavisne”.
- Pripadnici Policijske uprave Banja Luka 26. januara identifikovali su i lišili slobode B. V. iz Laktaša zbog sumnje da je počinilo krivično djelo teško ubistvo. Lišen je slobode i D. P. iz Prnjavora zbog sumnje da je pomagao u izvršenju krivičnog djela - navedeno je iz Policijske uprave Banja Luka.
U saopćenju se navodi da je Policijskoj stanici Laktaši danas u 10 sati prijavljen nestanak R. V. iz Laktaša, nakon čega su na lice mjesta upućeni pripadnici PU Banjaluka i Jedinice Žandarmerije Ministarstva unutrašnjih poslova RS, koji su pomogli u pronalasku tijela R. V.

U toku je kriminalistička obrada osumnjičenih.

O slučaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Ubistvo
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.