20.2.2021. 18:00
0
U stanu na Ilidži pronađen kilogram spida i pištolj
Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo su sinoć na Ilidži uhapsili osobu A.C. iz Sarajeva zbog sumnje na neovlaštenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.
Istog dana, na osnovu usmene naredbe za pretres Općinskog suda u Sarajevu, istražitelji Odjeljenja za borbu protiv zloupotreba opojnih droga, u ulici Bajrama Hasanovića, općina Ilidža, izvršili su pretres stana i pratećih objekata koje koristi A.C.

Tom prilikom su u kući pronašli i nakon pretresa oduzeli 20 komada pvc kesica bijele praškase materije (oko 1.000 grama) koja asocira na drogu Spid i jedan pištolj marke ,Bereta, kalibra 765 mm, sa jednim pripadajućim okvirom u kome se nalazilo sedam metaka.

Osoba lišena slobode je predata u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog krividnog djela.

(Patria)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.