28.2.2021. 19:07
0
Epilog požara u autosalonu: Potpuno izgorjelo sedam automobila, šteta veća od 100.000 KM
Potpuno je izgorjelo sedam vozila u požaru, koji je u noći sa subote na nedjelje, pod nerazjašnjenim okolnostima, izbio u Auto-kući "Cirko", u mjestu Stara Bila kod Viteza, potvrdio je za "Nezavisne novine" vlasnik te auto-kuće Ilija Dujmović.

Prema njegovim riječima, ni na koga ne sumnja niti može da kaže kako je došlo do izbijanja vatre.

- Šteta je veća od 100.000 maraka. Nisu bila osigurana vozila. Ne sumnjam ni na koga. Ne znamo šta je uzrok požara. I ja bih to volio znati - rekao je vlasnik auto-kuće.

Iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vitez saopćili su da je u noći sa subote na nedjelju u 2:23 njihov operativni centar zaprimio poziv da gore vozila u Auto-kući "Cirko". Kako dodaju, na intervenciju su izašla četiri vatrogasca sa dva vozila – auto-cisternom te navalnim vozilom.

- Po dolasku na mjesto požara zatekli smo veći broj vozila u plamenu te se pristupilo gašenju. Požar je ugašen u 3:50 sati i na vozilima je pričinjena velika materijalna šteta - saopćili su iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vitez.

Uviđaj su obavili pripadnici PU Vitez.

PozarVitez
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.