6.3.2021. 8:44
0
FUP dobio informaciju o najavi masovnog samoubistva mladih na TikToku: Spriječena samoubistva dvoje djece!
Pripadnici Federalne uprave policije imali su dva slučaja najave samoubistava kod djece koje su spriječili, rekao je inspektor u FUP-u Saša Petrović, prenosi Avaz.

Govoreći o informaciji o najavljenom masovnom samoubistvu mladih osoba na društvenoj mreži "Tik Tok", Petrović je istakao da je takve stvari teško kontrolisati budući da je povećana upotreba društvenih mreža.

On je istakao da, što se tiče BiH, nije kritično kako zvuči jer nisu naišli na slučaj koji nije spriječen prije izvršenja.

- Imali smo dvije najave samoubistva, u posljednja dva mjeseca, kod djece koje smo spriječili - rekao je Petrović.

On je napomenuo da je i FUP od Interpola dobio informaciju o najavi masovnog samoubistvo mladih osoba na društvenoj mreži "TikTok" za 3. mart, ali da je MUP Republike Srpske informaciju objavio prije, pa nije bilo potrebe da se i oni oglašavaju.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.