6.5.2021. 15:31
1
Osobe koje su navodno bliske kriminalnom miljeu u Sarajevu došle u redakciju Dnevnog Avaza, danas ih kod Avaza uhapsila sarajevska policija
FOTO: Dnevni Avaz
U Sarajevu, u Avaz Twist Towera je trenutno policijska akcija. Naime, kako je potvrđeno za Oslobođenje prisutno je više policijskih patrola MUP-a KS.

Ovu informaciju su potvrdio je portparol MUP-a KS, Mirza Hadžiabdić, prenosi Oslobođenje.

Dnevni Avaz danas je objavio detalje, te obavijestio javnost o čemu se radi. Nakon što su jučer određene osobe bliske kriminalnom miljeu u Sarajevu došle u redakciju „Dnevnog Avaza“, nezadovoljne izvještavanjem novina o pojedinim akcijama pravne države prema njima, sličan incident ponovio se i danas, prenosi Avaz.

Međutim, s obzirom na to da su već jučer službeno bili upoznati pripadnici MUP-a KS, danas su došli pred “Avaz Twist Tower” radi zaštite neometanog rada novinara Avaza, prenosi ovaj list.

Ovom prilikom pripadnici Specijalne jedinice MUP-a KS lišili su slobode više osoba, što se vidi i na fotografijama Avaza.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.