22.6.2021. 13:12
0
Novi detalji o napadu na Čengić Vili: Muškarac izboden nožem u stanu, uhapšen napadač
Pripadnici Policijske uprave Novo Sarajevo jučer su u 16:30 sati obaviješteni da je u svom stanu, u ulici Džemala Bijedića, fizički napadnut i oštrim predmetom povrijeđen M. G. (63) iz Sarajeva.

Dolaskom na lice mjesta policajci su potvrdili navode iz prijave i ustanovili da je ekipa ZZHMP Kantona Sarajevo povrijeđenog prevezla na KUM UKC Sarajevo. Povrijeđeni je nakon ukazane ljekarske pomoći i konstatovanih teških tjelesnih povreda, zadržan na Klinici za neurohirurigiju UKC Sarajevo radi daljnjeg liječenja. 

O događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj na licu mjesta su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, prenosi avaz.

- Radeći na rasvjetljavanju krivičnog djela iz člana 172. KZ F BiH (teške tjelesne povrede), policijski službenici Treće PU su, istog dana u 21 sat, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio navedenog krivično djelo, pronašli i lišili slobode lice A.F. rođen 1995.godine iz Sarajeva.  Lice lišeno slobode predato  je u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju navedenog krivičnog djela-saopćeno je iz MUP-a KS. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.