14.11.2023. 11:40
0
Otkriveno ko su uhapšeni u današnjoj akciji: Razbijena grupa Darka Eleza
FOTO: n1
U policijskoj akciji na području Banjaluke uhapšen je Bojan Rističević, zbog sumnje da je povezan sa trgovinom narkoticima.

Srpskainfo otrkiva da su Radonjić, ali i ostali uhapšeni članovi kriminalne grupe na čijem čelu je poznati kriminalac Darko Elez.

– U Banjaluci su lisice na ruke stavljene Bojanu Rističeviću, a u Istočnom Sarajevu uhapšen je Boris Mitrović zvani Gilmar. U sklopu ove akcije ukupno je uhapšeno 11 osoba i razbijena je Elezova grupa – rekao je izvor Srpskainfo.

Prema njegovim riječima, Rističević je kum Miljana Radonje, a koji je takođe poznat policiji po trgovini narkoticima i za njim je raspisana međunarodna potjernica.

On je pojasnio da je Gilmar bio na čelu ove grupe, koja je jutros razbijena na području Banjaluke i Istočnog Sarajeva, kao i da je on čovjek od povjerenja Darka Eleza.

Prema prvim informacijama, akcija se sprovodi na osnovu podataka do kojih je policija došla na osnovu aplikacije „Skaj“.

Akcija se realizuje po nalogu Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, a sprovode je Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske, PU Istočno Sarajevo, te Žandarmerija.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.