27.11.2023. 10:29
1
Ruskinja opljačkana u Mostaru: Oteli su joj veću svotu novca
FOTO: screenshot
Mostarska policija traga za pet nepoznatih osoba koje su u subotu, uz prijetnju oružjem, u iznajmljenom apartmanu u tom gradu opljačkale državljanku Rusije.

Iz MUP-a HNK-a saopćili su da se 25. novembra u 18.45 sati PU Mostar obratila L. S. (2000) državljanka Rusije i prijavila da je u iznajmljenom apartmanu u Ulici Alice Rizikala, gdje trenutno boravi, nad njom izvršeno razbojništvo.

Strana državljanka izjavila je kako je razbojništvo izvršeno od strane pet nepoznatih osoba koje su joj, uz prijetnju nožem, otuđile veću količinu novca.

Na mjestu događaja izvršen je uviđaj, a Sektor krim. policije MUP-a HNK-a poduzima potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog događaja, navode iz policije.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.