12.3.2024. 14:19
1
Poznata imena uhapšenih policajaca: Uzimali novac i opraštali prekršaje, jedan poznat od ranije
FOTO: rtrs
U akciji Republičkog javnog tužilaštva uhapšena su trojica policajca iz Dervente zbog sumnje da su zloupotrijebili službeni položaj i primali mito.

Kako javlja portal Srpskainfo, uhapšeni policajci iz Dervente su Jovan Z, Nenad Š. i Ivan Z.

Uhapšeni policajci su trenutno na saslušanju kod postupajućeg tužioca, nakon čega će biti poznato da li će protiv njih biti zatražena mjera pritvora.

Zanimljivo je da je uhapšeni policijski službenik Jovan Z. još 2016. godine bio suspendovan sa posla nakon tuče, ali je očigledno u međuvremenu vraćen na posao.

Uhapšeni policajci iz Dervente osumnjičeni su da su duži vremenski period zaustavljali prevoznike i preprodavce drva, te vozače kojima su navodno uzimali novac i opraštali prekršaje.

RS
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.