26.4.2024. 12:05
0
Detalji tragedije u Jablanici: Pripadnici GSS-a izvlačili tijelo iz korita rijeke, riječ je o 66-godišnjem muškarcu...
FOTO: Crna-Hronika.info
Kao što smo već pisali, jučer oko 10:40 sati u Jablanici je izvršen suicid skokom sa mosta u rijeku Doljanku.

Kako su rekli svjedoci za portal Crna Hronika, muškarac je na mostu ostavio uključen automobil Fiat Punto, uključio sva četiri žmigavca, napustio vozilo i skočio sa mosta.

Slučaj je brzo prijavljen policiji, koja je dolaskom na lice mjesta ugledala napušteni automobil, ali i tijelo koje se nalazilo u koritu rijeke tridesetak metara nizvodno od mosta.

Zbog nepristupačnog terena, pozvani su pripadnici Gorske službe spašavanja Jablanica i Prenj, koji su i izvukli tijelo.

“GSS Jablanica je danas, 25.04. 2024. godine u 11: 30 h dobila poziv/informaciju o potencijalnoj potrazi i izvlačenju iz korita rijeke Doljanke na području Mirka (Jablanica).

Uskoro je potvrđeno da se radi o muškoj osobi (66 godina) i smrtnom ishodu.
Brzom reakcijom tijelo je uočeno u koritu rijeke Doljanke na nepristupačnom terenu, te se pristupa akciji izvlačenja.

Akcija se završila u 14 : 00 h, tijelo je predato Hitnoj pomoći Jablanica. U akciji je učestvovalo 9 članova GSS Jablanica i 2 člana GSS Prenja.

GSS Jablanica izražava saučešće porodici stradalog."

Jablanica
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.