24.2.2020. 15:46
0
Tata i kćer pozirali u baletnim suknjicama i tako postali zvijezde društvenih mreža
Casey Fields iz Kilgorea u Texasu pozirao je sa svojom jednogodišnjom kćerkom u baletnim suknjicama i postao hit na internetu.

Suknjice je za potrebe ovog nesvakidašnjeg snimanja napravila majka djevojčice, a iako je Casey sebe oduvijek doživljavao kao macho muškarca, nije htio propustiti priliku za ovaj poseban trenutak s kćeri.

- Kada malo naraste, ove fotografije mogu biti nešto čemu ćemo se zajedno smijati, a ja ih uvijek mogu i koristiti za ucjenu ako bude zločesta - rekao je Casey u intervjuu nakon što su fotografije postale viralne.

Tokom snimanja malena Lyla je uz suknjicu nosila i prekrasnu krunu od cvijeća, a tata šiltericu. Osim ove fotografije, snimljeno je i nekoliko fotografija na kojima Layli tata lakira nokte i popunjava slikovnicu. Fotke su u rekordnom roku podijeljene preko 53 hiljade puta.

- Najslađe snimanje ikad - napisao je jedan pratitelj, a drugi je dodao: "Zamislite samo koliko će im biti zgodno prisjetiti se ovog za 20 godina", prenosi Kids.info.

Fields je priznao da ga je malo iznenadila količina pažnje koju je ovo snimanje dobilo od stranaca.

- Sve je eksplodiralo u dva dana. Uradiću sve za svoje dijete. Nevjerovatno mi je koliko brzo raste i želim što više ovakvih trenutaka s njom - dodao je Casey.




(Lejla Trle)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.