14.10.2020. 14:02
0
Drugi internacionalni Kongres dječje i adolescentne psihoterapije
Drugi internacionalni Kongres dječje i adolescentne psihoterapije održat će se od 2. do 4. decembra u hotelu Hills na Ilidži. Glavna tema ovogodišnjeg kongresa je Značaj i mogućnosti psihosocijalne podrške u zaštiti djece i mladih, u doba i poslije COVID-19 pandemije i posvećena je jednoj od najosjetljivijih kategorija društva - djeci i adolescentima.

Zbog svoje kompleksnosti zahtijeva multidisciplinarni pristup pa će o njoj, kao i na prvom izdanju ovog događaja, govoriti eminentni  stručnjaci iz različitih oblasti koji dolaze iz BiH, zemalja regiona i svijeta.  Razmotrit će niz načina prevencije s ciljem očuvanja mentalnog zdravlja djece i adolescenata  te pojasniti kako ih učesnici mogu uključiti u svoju profesionalnu praksu tokom i  nakon pandemije COVID-19.

Organizator Kongresa  je Bosansko-hercegovačka integrativna dječja i adolescentna psihoterapijska Asocijacija (BHIDAPA), a glavni partner UNICEF. 

Iskustvo s prvog izdanja kongresa obećava još jedan skup za razmjenu znanja, iskustava i dobrih praksi s ciljem očuvanja zdravlja i dobrobiti djece i adolescenata, najavu novih trendova, širenje poslovne mreže i druženje. 

U skladu s preporukama i mjerama povodom borbe protiv COVID 19, učesnici će Kongres moći pratiti online.

Novosti o ovom događaju možete saznati na web i Facebook  stranici Kongresa. 
U narednim danima će početi i prodaja kotizacija za ovaj događaj. 

Zabilježite datum i rezervišite period od 2. do 4. decembra  2020. godine za Kongres dječje i adolescentne psihoterapije.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.