18.3.2019. 9:05
0
Sve na jednom mjestu! – Penny plus Kućni sajam 2019.
Penny plus kao vodeći prodajni lanac asortimana za izgradnju od temelja do krova, uređenja vrta i doma 23. marta u prodajnim objektima Velešići i Nedžarići organizuje Kućni sajam.
Penny plus objekti nalaze se u Velešićima, Blažuju, Nedžarićima i Vogošći, a za kupce širom Bosne i Hercegovine dostupna je online prodavnica Penny shop www.pennyshop.ba. U sklopu Penny kruga dostupni su i Penny marketi (Velešići, Blažuj, Alipašino, Vogošća i Nedžarići) te prodavnica igračaka i igraonica Toys and Fun koja se nalazi u Velešićima. 

Penny plus organizuje Kućni sajam sa ciljem da svojim dobavljačima omogući izlaganje i prezentaciju novih proizvoda, novih tehnologija rada te direktnu komunikaciju sa kupcima. 23. marta Penny plus Velešići i Penny plus Nedžarići bit će središte okupljanja majstora, građevinaca, molera, keramičara, arhitekata, domaćica i svih kupaca koji kupuju u Penny objektima i žele da razmjene iskustva sa predstavnicima vodećih brendova, upoznaju nove proizvode i metode rada te na ovaj dan ostvare povoljne kupovine uz posebne popuste, poklone, radionice i takmičenja. 

Ulaz je slobodan za sve posjetioce, s toga ne zaboravite, 23. mart Kućni sajam Penny plus.
(Sponzorisani članak)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.