23.4.2020. 19:02
0
Digitalni servisi Raiffeisen banke uz primjenu najsavremenijih zaštitnih tehnologija
Digitalni servisi Raiffeisen banke su u potpunosti sigurni za korištenje. Internet bankarstvo, Raiffeisen mobilno bankarstvo i Raiffeisen bankarstvo na Viberu koristite uz primjenu najsavremenijih zaštitnih tehnologija.
Razmjena podataka sa bankom šifrirana je i zaštićena posebnim kodovima, čime je siguran pristup vlastitim računima putem ovih aplikacija moguć 7 dana u sedmici, 24 sata dnevno. 

Online kupovina na Internetu i Digitalni servisi Raiffeisen banke se bitno razlikuju.

Naime, online kupovina na internetu podrazumijeva plaćanje roba i usluga unosom podataka sa Vaše kreditne ili debitne kartice, dok su digitalni servisi Raiffeisen banke posebne aplikacije kojima pristupate unosom svojih ličnih podataka. 

Za pristup Internet bankarstvu, mobilnom bankarstvu, te Raiffeisen bankarstvu na Viber-u unosite Vaše korisničko ime i šifru, odnosno PIN broj.

Ovi podaci su poznati samo vama, te iste Banka nikada neće tražiti od Vas telefonski, SMS-om ili e-mailom.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.