28.2.2024. 12:51
0
Eurowings povećava broj letova za Sarajevo
Eurowings povećava letove na liniji Keln-Sarajevo. Prošlog ljeta kompanija je letjela 3 puta sedmično, ove zime leti dva puta sedmično, a od 1.4. broj letova povećava na četiri sedmično kako će letjeti cijelog ljeta (ponedjeljak, srijeda, petak, nedjelja), osim dvije sedmice u VI. mjesecu kada neće imati letove 21. i 28.6.

Za Stuttgart je iz Sarajeva kompanija prošlog ljeta letjela dvije sedmice leta, kako leti i ovog ljeta do 24.7. od kada povećava na tri leta sedmično (ponedjeljak, srijeda i petak). Tako će letjeti do 4.9. kada ponovo smanjuje na dva leta sedmično. Ovo znači dva dodatna leta sedmično za Sarajevo u top sezoni, javlja portal Zamaaero.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.