25.9.2019. 12:03
0
Počelo prikazivanje novog "Ramba", za pet dana film zaradio 27 miliona dolara
U SAD-u je počelo prikazivanje petog nastavka kultne filmske franšize "Rambo" u kojem glavnu ulogu tumači Sylvester Stallone.

Piše: Haris Ahbabović

Ovaj film se u Americi počeo prikazivati prije pet dana, a do sada je zaradio 27 miliona dolara, što su odlične brojke s obzirom da je na film potrošeno oko 50 miliona dolara.

U glavnim ulogama pored Stallonea su Paz Vega, Sergio Peris-Mencheta, Adriana Barraza, Yvette Monreal i dr. Režiju za nastavak o Rambu koji se zove "Rambo: Last Blood" potpisuje Adrian Grunberg, režiser koji je radio sa Melom Gibsonom na čuvenom filmu "Apocalypto" iz 2006. godine.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.