3.9.2020. 16:07
0
Slavni glumac The Rock i njegova porodica pozitivni na koronavirus
Slavni američki glumac Dwayne Johnson, poznatiji kao "The Rock", potvrdio je kako su on, njegova supruga Laura i kćerkice Jasmine i Tiane nedavno pozitivno testirani na koronavirus, ali da su sada dobro i da se oporavljaju.

Džonson je otkrio da ih je prije oko dvije i po nedjelje zarazila veoma bliska kućna prijateljica. 

- Mogu vam reći da je to bila jedna od najizazovnijih i najtežih stvari s kojima se suočila naša porodica. Biti pozitivan na koronavirus je mnogo teže nego imati gadne povrede ili doživjeti neki slom, što mi se desilo nekoliko puta. Uvijek mi je prioritet broj jedan zaštititi porodicu - istakao je Džonson. 

Glumac je uputio apel svim ljudima da nose zaštitne maske jer je to ispravno i moralno postupanje. 

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.