24.7.2016. 11:53
0
Direktor Željezničara: Uništen je veliki broj stolica, ali i ograda. FK Sarajevo će platiti štetu
Direktor Fudbalskog kluba Željezničar Mirsad Šiljak kazao je za novinsku agenciju Patria da još uvijek nije poznat tačan broj uništenih stolica na sjevernoj tribini nakon sinoćnjeg derbija Željezničara i Sarajeva, te da će u ponedjeljak dobiti zapisnik iz MUP KS kada će biti poznata i visina prouzrokovane štete.

- Uništen je veliki broj stolica, ali i ograda i još neke stvari. Mi imamo dogovor sa FK Sarajevo o naplati štete koju prouzrokuju navijači kako naši tako i njihovi, tako da to neće biti problem – kazao je Šiljak.

On je kazao da će se stolice zamijeniti, ali da je jedna lijepa atmosfera pokvarena huliganstvom.

Navijači Plavih, popularni Manijaci na društvenim mrežama poručuju Hordama zla da „ne mogu uništiti stolica koliko ih oni mogu kupiti“.

Inače, za sinoćnji derbi vladalo je veliko interesovanje te je stadion bio popunjen do posljednjeg mjesta. No, nemile scene sa tribina gdje su gostujući navijači čupali i palili stolice te ih bacali prema terenu obišle su svijet. Na potezu je Disciplinska komisija NS BiH.

(Patria)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.