4.1.2018. 14:49
2
"Prosinečki je radio u više država, Osim nema mnogo internacionalnog iskustva"
Robert Prosinečki novi je selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

"Poslije obavljenih razgovora ostala su dva kandidata. Danas smo poslije tri mjeseca izabrali jednoglasnom odlukom Roberta Prosinečkog, zvanično je saopštio potpredsjednik IO Fudbalskog saveza BiH Milorad Sofrenić nakon današnje sjednice. 

"Oba kandidata su pokalaza spremnost. Nijanse su odlučivale. Osim je imao prednost kada je u pitanju domaći šampionat, a Prosinečki je radio u više država. Amaru je manjkavost što nema mnogo internacionalnog iskustva i to je presudilo. Robert je radio i u klubovima i u reprezentacijama. Veliko je fudbalsko ime, a ima i trenerske uspjehe".


(Admir Oručević)

2
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.