17.7.2018. 9:02
4
"Ponijela me atmosfera i nisam se željela suzdržavati"
"Htjela sam biti čovjekom, pokazati kako svi volimo svoju domovinu i reprezentaciju, koliko smo ponosni na njih i koliki je to bio trenutak za Hrvatsku", komentirala je Grabar Kitarović svoje eufurično raspoloženje na stadionu u Moskvi.

"Nisam mogla izdržati, a ne doći, bila je duga noć. Jutros nisam mogla spavati od uzbuđenja, pomiješanih osjećaja i ponosa i radosti, a malo i tuge što nismo pobijedili jer smo dosta bili bolji. To nam svi priznaju i predsjednik Macron. Falilo je malo sreće. Iznimno mi je drago što nas cijeli svijet doživljava ne čak kao moralne pobjednike, ali pobjednike koji su osvojili srca, rekla je u ponedjeljak predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na Trgu bana Jelačića u razgovoru za RTL.

Predsjednica kaže da ju je i u nedjelju ponijela atmosfera na stadionu u Moskovi, pa se nije htjela suzdržati.

"Htjela sam biti čovjekom, pokazati kako svi volimo svoju domovinu i reprezentaciju, koliko smo ponosni na njih i koliki je to bio trenutak za Hrvatsku, državu koja nije velika brojem ljudi i prostorom državnim, ali je ogroman u srcu i koja je napravila ogroman uspjeh", kazala je predsjednica i dodala da je još vrjednije to što su dečki donijeli "zlato koje nosimo u srcima", prenopsi N1.

(Alen Avdić)
4
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.