11.8.2019. 8:29
5
Pogledajte kako je izgledao trenutak kada su navijači u Zenici flašama gađali klupu Želje i Amara Osima
U Zenici se igrao veliki derbi 4. kola Premijer lige BiH između Čelika i Željezničara, u kojem su slavili gosti sa Grbavice rezultatom 2:0.

Piše: Haris Ahbabović

Utakmica je prekinuta nekoliko minuta nakon vodstva Željezničara, pošto su domaći navijači flašama i predmetima gađali trenera gostiju, Amara Osima.

Nakon bakljade domaćih navijača, te ubacivanja raznih predmeta na teren, posebno prema klupi Željezničara, sudija je odlučio da pošalje igrače u svlačionicu.

"Nisam nikome ništa pokazao, niti sam se okrenuo prema navijačima, a onda me neki idiot gađao flašom. To je idiot, kreten. Rekao bih sada i nešto drugo, ali neću, jer su ovi ljudi ovdje stranci i poštujem ih", rekao je Amar Osim na press konferenciji nakon utakmice.

"Amar danas ništa nije uradio. Niti sam gestikulirao prema nekome, dakle, ništa nisam uradio. Nemojte pravdati vaše navijače koji gađaju flašama gostujuće trenere", poručio je Osim na konferenciji.

"Ako je moja greška što sam se pojavio na klupi Željezničara, ako je to neka greška, onda sam kriv. Tačka. Nema nikakvog opravdanja da navijači gađaju trenera flašama. Ja ništa nisam učinio, ni izjavama prije utakmice, daleko od toga, niti ponašanjem na terenu za vrijeme utakmice, daleko i od toga. Često pobjedim ovdje, sad i ja malo provociram, često pobjedim u Zenici, ali drago mi je pobijediti ovdje. Odličan stadion, dobra publika, veliki klub", rekao je Osim na press konferenciji nakon utakmice na Bilinom polju.

5
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.