14.8.2019. 13:47
0
Novi problemi za Arsenal: Kolašinac i Ozil bi mogli otići iz Londona
Arsenal bi u predstojećem periodu mogao da ima veoma ozbiljne probleme kada je reč o dva prvotimca.

Unai Emery je potvrdio da ni on sam ne zna kada će imati na raspolaganju Kolašinca i Ozila, ali je izrazio želju da bi volio da to bude što prije. Prema onome što se može pročitati na razim internet sajtovima, priča nije niti malo naivna.

Video snimak koji se pojavio na internetu kada je Kolašinac nasrnuo na napadače i otjerao ih je napravio veliki problem Ozilu i njemu . Zbog ismjjavanja jedne od ozloglašenijih bandi Londona od strane druge bande koja je veliki suparnik toj bandi dva fudbalera su u problemu.

Koliko je cijela situacija eskalirala govori i podatak da je Kolašinčeva supruga napustila London i vratila se u Gelsenkirchen jer se boji za svoju bezbjednost. Nije isključena ni mogućnost da Arsenal ostane bez ova dva fudbalera do kraja prelaznog roka, ukoliko se oni osjete ugroženima u Londonu vrlo je moguća opcija da zatraže transfer u drugu sredinu, prenosi S1.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.