28.8.2019. 21:20
0
Direktor Zvezde: Volio bih izvući Dinamo da pokažemo ko je najjači u regiji
Drugu godinu zaredom Crvena zvezda igrat će u Ligi prvaka. Srpski prvak ispisao je povijest tog natjecanja i postao prvi klub koji je drugi put stigao iz prvog kola kvalifikacija do grupne faze.

"Ostvarili smo veliki uspjeh, treću godinu zaredom igramo grupnu fazu evropskih takmičenja. Kada pogledamo gdje smo bili prije pet godina, mogu reći da je ovo nezabilježeno u historiji ekipnog sporta u Srbiji. Od kluba pred gašenjem postali smo klub koji igra s evropskim velikanima", rekao je direktor Zvezde Zvezdan Terzić.

Na žrijebu u četvrtak Zvezda će biti u najslabijoj jakosnoj skupini i može izvući Dinamo koji je smješten u treći pot, piše Index.hr.

"Nemamo želje, ali bih volio izvući Dinamo samo da bismo pokazali na terenu ko je bolji. Zvezda je najbolji i najveći klub u regiji. Ta utakmica bi izazvala stvari izvan terena koje nemaju veze sa sportom i koje bih volio izbjeći."


(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.