22.9.2019. 10:25
0
Perica Ivetić otvorio dušu: Po nama piša ko stigne, svi šute i svi se sklanjaju iz straha
FOTO: FK Sloboda
Sloboda je jučer u utakmici devetog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine poražena u Doboju kod Kaknja od Mladosti rezultatom 2:0.

Piše: Haris Ahbabović

Sloboda se već neko vrijeme nalazi u ozbiljnim finansijskim problemima, a o svemu se oglasio i Perica Ivetić, fudbaler Slobode.

On je na Instagramu objavio story i otvorio dušu, a podržali su ga brojni saigrači tako što su podijelili napisano.

- Tuzlo, probudi se, krajnje je vrijeme. Ovi momci zaslužuju više i bolje, sramno je da ovako nezaštićeni idemo na utakmice, da piša po nama ko stigne, a klub smo koji slavi stogodišnjicu. Svi šute, svi se sklanjaju iz straha i boje se za sebe i svoj status, ali ja ne mogu da šutim i neću. Volim ovaj klub i grad te ću sutra otići iz njega, ali ne mogu da ne kažem ili bar upozorim da Slobodi treba pomoć sada. Ne za 10, 15 ili 20 dana, već sada. Sutra i poslije će biti kasno -  napisao je Ivetić.

Slobodin defanzivac je potom napomenuo kako klubu predstoji težak raspored.

- Igrači su potrošeni, fizički, psihički, mentalno, ovo kažem iz iskustva. Sa sportske strane i nogometne, ljudi su umorne glave i gubi se fokus. Ne traži se alibi i nije se tražio za ono što je bilo i ono što dolazi, ali krajnje je vrijeme da krene na bolje. Tuzlo zadrhti, zagalami i ujedini se kada je najteže. Sloboda 1919, ispred svih nas - poručio je Ivetić.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.