11.11.2019. 20:19
0
Pogledajte kako je Pep nakon utakmice 'čestitao' sudiji Oliveru
U nedjelju je odigran veliki derbi Premiershipa između Liverpoola i Manchester Cityja, a Redsi su slavili rezultatom 3:1.

Pep Guardiola je doslovno divljao zbog sudijskih odluka. Prvo, glavni sudija Michael Oliver nije dosudio penal za City u šestoj minuti, nakon čega su primili gol iz kontre.

Također, nekoliko minuta pred kraj susreta, Sterling je pogodio ruku Alecandera-Arnolda, no Oliver ponovo nije svirao ništa, a u tom trenutku, Guardiola je počeo skakati, vrištati i vikati Oliveru kako dva puta tokom susreta nije želio pokazati na bijelu tačku nakon igranja rukom.

Nakon utakmice, Guardiola je prišao sudijama pružio ruku i ljutito i sarkastično Oliveru rekao: Thank you so much. 

''O suđenju pitajte sudije, ne mene. Pitajte Mikea Rileya i osobe iz VAR sobe. Ja bih želio pričati o tome kako smo mi igrali, a igrali smo dobro. Ovo je bila jedna od naših boljih utakmica'', rekao je Pep.


(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.