3.12.2019. 17:15
5
Šta su mediji u Srbiji napisali o suzama Husrefa Musemića: Bivši fudbaler Crvene zvezde se od muke rasplakao pred kamerama
Kurir
Alo
Telegraf
Srbija danas
Husref Musemić od jučer više nije šef stručnog štaba FK Sarajeva. Tako je odlučilo rukovodstvo tima sa Koševa.

Piše: Haris Ahbabović

''Ne mogu mi uzeti statistiku, ne mogu mi oduzeti sve što sam uradio u Sarajevu, ne mogu mi oduzeti ni titule, ni osvojeni Kup… To je nešto što je historija. Sve ostalo bude i prođe. Ovo je nešto što se meni dešava treći-četvrti put'', rekao je Musemić pred kamerama Hayat televizije.

''Nikad čovjek ne treba u životu reći neću, da bude izričit. To se nikad ne zna. Potrudit ću se da se više posvetim sebi, svom zdravlju…''

Musemić više nije mogao kontrolirati svoje emocij, nakon toga je zaplakao pred kamerama Hayat televizije.

Ovu informaciju danas su objavili gotovo svi srbijanski mediji. Naime, Husref Musemić je jedno vrijeme igrao i u Srbiji, kao napadač Crvene zvezde.

5
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.