3.12.2019. 21:15
0
"Šefe, ne zamjerite im. Ja ću uvijek ustati na pomen vašeg imena"
Mnogi su danas nakon otkaza, pružili podršku Husrefu Musemiću.

Jedan od njih je i nekadašnji igrač FK Sarajevo Veldin Muharemović, koji trenutno nastupa u Luxemburgu.

"Šefe, gospodine, živuća igračka i trenerka legendo... Ova besmislica je samo pokazala vašu veličinu, vašu važnost za sviju nas, vašu ljudskost i ono najbitnije - vašu neraskidivu vezu i ljubav prema našem Sarajevu.Isto tako je pokazala i dokazala onima koji ne znaju šta je FK Sarajevo i ko je Husref Musemić, da kapitalizam ne može kupiti ljubav, privrženost, osjećaje i da nikada neće ni moći. Ja ću, a vjerujem i svi oni koji su imali tu čast da vas upoznaju, na spomen vašeg imena ustati iz poštovanja za sve ovo do sada, a ako Bog da i od sada.

Ne zamjerite im, ne znaju oni koliko ljudi kao ja stoji na pomen vašeg imena, ne znaju oni, a ponajmanje su vrijedni vaših suza", napisao je Muharemović na svom FB profilu.


(Admir Oručević).

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.