13.12.2019. 13:57
0
Prijave i prijedlozi za delegate Skupštine FK Željezničar do 23. decembra
Komisija za izbor delegata u Skupštinu FK Željezničar pozvala je sve registrirane članove kluba da najkasnije do 23. decembra 2019. godine predlože imena delegata ili se lično prijave za delegata u Skupštinu kluba.

- Samo članovi kluba mogu biti delegati u Skupštini kluba, saopćeno je iz FK Željezničar, te istaknuto da će se izbor delegata izvršiti shodno odredbama člana 31. koje, između ostalog, definiraju minimalne uvjete koje delegati moraju ispunjavati, a to su: da imaju više od 18 godina, da imaju svojstvo člana kluba u skladu s ovim Statutom, da su članovi kluba koji svojim radom, doprinosom, iskustvom ili na drugi način mogu doprinijeti ostvarenju ciljeva i unapređenju razvoja i poslovanja kluba, da nisu pravosnažno osuđivani za krivična djela (uvjerenje o osuđivanosti ili neosuđivanosti izdaje MUP, prema mjestu rođenja podnosioca zahtjeva). 

Inače, Skupština kluba s Grbavice broji 54 delegata i oni će biti izabrani na period od četiri godine.

- Nakon isteka roka za podnošenje prijava/prijedloga za delegate, Komisija će prema prijedlozima članova kluba izvršiti izbor delegata, a sve u skladu s članom 31. Statuta kluba, kao i kvalifikacijama i doprinosu koji predloženi delegat može dati u funkcioniranju Skupštine. 

Prijave se mogu slati poštom na adresu Zvornička 27. ili skenirano putem e-maila na adresu faruk.brkovic@fkzeljeznicar.ba. Sva pitanja u vezi s izborom delegata članovi kluba mogu poslati na e-mail faruk.brkovic@fkzeljeznicar.ba, saopćeno je iz FK Željezničar.


(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.