7.1.2020. 15:56
0
Ivan Lendrić novi fudbaler Željezničara!
FOTO: Damir Hajdarbasic / FK Zeljeznicar
Ivan Lendrić, nekadašnji napadač Željezničara i Zrinjskog, potpisao je jednoipogodišnji ugovor uz opciju produženja na još godinu dana sa FK Željezničar.

Piše: Haris Ahbabović

Lendrić je prošao omladinsku školu splitskog Hajduka, a po izlasku iz juniora odlazi u Zrinjski. Potom se vraća u Hajduk, te odlazi u belgijski Zulte Waregem. Još je igrao za Lokomotivu, Kapfenberg, Sudtirol, Celje, Milsami, AOK Kerkyra, da bi u januaru 2016. godine stigao na Grbavicu. Za Plave je odigrao 52 utakmice, postigao 31 pogodak i ubilježio šest asistencija.

Nakon toga je igrao za Lens, Olimpiju iz Ljubljane i Hermannstadt, a posljednji klub prije Želje mu je bio Zrinjski.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.