24.2.2020. 11:59
13
Navijači Borca: Slavit ćemo kad RS bude nezavisna država, titula Premijer lige nas ne zanima
Izabranici trenera Branislava Krunića prošle sezone su osvojili Prvu ligu RS i vratili se u elitu, a sada su u vrhu tabele - na diobi drugog mjesta sa Željezničarom (imaju tri boda manje od lidera Sarajeva).

Iz Borca su najavili da je cilj plasman u Evropu, iako nije nemoguće da se upuste u realnu borbu za titulu.

- Hoćemo Borac u Evropi - poručili su "Lešinari", navijači Borca, u razgovoru za Mozzartsport, koji je u opširnoj reportaži predstavio Banjalučane.

Oni su se vratili ove sezone na tribine poslije perioda kada nisu dolazili zbog sukoba sa upravom kluba. Kako to biva u navijačkom svijetu, ne otkrivaju se imena, ali su ispred grupe iznijeli jasan stav.

A titula Premijer lige?

- Baš nas briga. Slavit ćemo kada Republika Srpska postane nezavisna država i kada budemo njeni šampioni. Ova bh. titula nas ne zanima nešto posebno. Osim što nam je drago da je uzmemo njima iz Federacije.

13
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.