26.2.2020. 23:00
0
Lyon upisao vrijednu pobjedu, Pjanić napustio teren u 61. minuti
Nogometaši Juventusa večeras su gostovali kod Olympiquea iz Lyona u prvom susretu osmine finala Lige prvaka, a utakmica je zavšila rezultatom 1:0 za fudbalere Lyona.
Nogometaši domaće ekipe poveli su u 31. minuti susreta golom Tousarta. Nakon sjajnog prodora Aouara po strani, imao dobru reakciju na prvoj stativi i rutinski zabio za 1:0.

Lyon je uspio povesti minutu nakon povrete Matthijsa de Ligt, štopera Juventusa, koji je krvav napustio teren nakon zadobivenog udarca u glavu, pa su domaći iskoristili prednost igrača više.

Miralem Pjanić je igrao je do 61. minute susreta, nakon čega ga je u igri zamijenio Aaron Ramsey. 

Lyon je do kraja utakmice uspio zadržati prednost i tako je upisao vrijednu pobjedu. Revanš susret igra se u Torinu 17. marta.
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.