4.4.2020. 20:15
0
Ronalda u izolaciji šiša Georgina: Ostanite kod kuće i u stilu
Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo pohvalio se na društvenim mrežama kako ga partnerica Georgina Rodriguez brije mašinom za šišanje te je tu priliku iskoristio da još jednom apeluje svim svojim pratiocima da ostanu kući.

"Ostanite kući i ostanite u stilu", poručio je Ronaldo uz videoklip djelića atmosfere sa šišanja.

Snimak je veoma brzo postao viralan na društvenim mrežama, a za samo sat vremena pregledalo ga je nekoliko miliona ljudi. Ronaldo vrijeme u izolaciji često koristi kako bi se obratio svojim pratiocima te im prenio makar dio atmosfere.

Podsjećamo, Ronaldo je među prvim igračima Juventusa napustio Italiju i vratio se u rodni Portugal gdje čeka da se situacija sa koronavirusom barem malo ublaži, kako bi se eventualno vratio na Apenine i počeo s treninzima.
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.