7.5.2020. 12:30
0
Nastavak Premijer lige BiH upitan zbog RS-a: U ovom bh. entitetu zabrana do 1. jula!?
Sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine na rasporedu je danas u 17:30 sati, kako je potvrđeno za Patriju iz Nogometnog saveza BiH poslije pauze spremni su u krovnoj kući nogometa za nastavka Premijer lige BiH i ostalih takmičenja pod okriljem NS BiH, ali kako nam je rečeno nije sve u njihovim rukama.

„Mi smo spremni, ali kako je moguće da nastvaimo kada imamo zabranu u Republici Srpskoj do 1. jula“, pitaju se u NSBiH.

Podsjećamo, NSBiH je klubovima nakon posljednje videokonferencije krajem aprila načelno dogovorio korake povratka ekipa u trenažni proces te 7. juni kao datum kada bi se moglo nastaviti prvenstvo ukoliko to dozvoli epidemiološka situacija. Ali, sada je sve u rukama RS-a!?

Nejasno je zbog čega RS ne mijenja mišljenje, ali budući da je od ponedjeljka najavljeno popuštanje mjera u borbi protiv pandemije koronavirusa očekivati je da i enitetski savez promijeni svoju odluku.
 

(Patria) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.