3.7.2020. 8:32
0
Klopp odbrusio novinaru nakon utakmice: Ako želiš ovu priču da vodiš na način da nismo bili fokusirani jer smo već osvojili titulu, onda učini to!
Manchester City je sinoć deklasirao Liverpool u derbiju kola sa 4:0.

Piše: Haris Ahbabović

Ova utakmica je bila više stvar prestiža, s obzirom da je Liverpool u prošlom kolu osigurao titulu prvaka Engleske, prvu nakon 30 godina, dok je City ekipa koja će šampionat okončati na drugom mjestu.

Jurgen Klopp je imao mali verbalni okršaj na sa novinarom nakon utakmice, prilikom davanja izjave. 

"Ukoliko želiš ovu priču da vodiš u smjeru da nismo bili fokusirani na ovoj utakmici jer smo već osvojili titulu, onda učini to. Već me to pitaš drugi put, a ja ću ti reći da volim kako se postavio moj tim u ovoj utakmici", rekao je Klopp nakon utakmice.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.