6.8.2020. 22:22
1
Džeko razočaran nakon poraza poslao oštru poruku: Na koga je ljut
Roma je poražena od Seville na neutralnom terenu u Duisburgu – 2:0 čime je okončana ovosezonska priča italijanskog tima u Europi.

Nakon meča, napadač Rome i reprezentacije Bosnewi Hercegovine, Edin Džeko, bio je ljut i razočaran.

On je rekao kako Roma uopće nije igrala ovaj meč.

"Uopšte nas nije bilo na utakmici, od prve do posljednje minute. Pojeli su nas na svakom dijelu terena. Bolje su se pripremili, bili su spremniji i igrali su bolje. Stalno su vršili presing i uopšte nismo mogli da igramo. Nismo primjetili da ne možemo da igramo iz zadnje linije već da moramo da igramo dugim loptama na mene. Mi smo ipak igrali iz zadnje linije 90 minuta, ništa nismo shvatili", kazao je Džeko. 

Ova utakmica je za njega veliko razočaranje. 

"Moramo da se zapitamo gdje smo i šta smo. Ovo je bilo veoma loše. Razočaran sam jer smo igrali veoma loše i nismo uopšte bili u utakmici. Ovo je veliko razočarenje", zaključio je napadač iz Bosne i Hercegovine.

 
1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.