23.9.2020. 9:47
0
Najčitaniji španski list "Marca": Barcelona krenula po Džeku
Najčitaniji španski list "Marca" donosi senzacionalnu vijest kako Barcelona želi dovesti bh. reprezentativnog kapitena Edina Džeku.

Prema njihovim navodima, Džeko je prva opcija za nasljednika Luisa Suareza, koji je sve dogovorio s Atletico Madridom, nakon što ga je novi trener Barcelone Ronald Koeman otpisao.

Džeko je bio nadomak prelaska u Juventus, s kojim je dogovorio sve osobne uslove, ali su stvari "zapele" i "Stara dama" je odlučila angažovati Alvara Moratu.

Jučer je španski "AS" donio vijest kako je Džeko jedna od opcija Atletiko Madrida, zajedno s Edinsonom Cavani, u slučaju da im propadne dovođenje Luisa Suareza.

No, kako stvari stoje, Suarez će potpisati za Atletiko Madrid, što znači da od Džekinog prelaska na Metroplitano neće biti ništa.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.