22.10.2020. 23:05
0
Prejak protivnik: Crvena Zvezda poražena u Njemačkoj
Crvena zvezda je u prvom kolu morala u goste kod nositelja grupe, ekipe Hoffenheima, koja je i pored toga što je bila desetkovana uspjela savladati prvaka Srbije. Njemački tim nije mogao računati između ostalih na Kramarića, Kaderabeka, Bičakčića i drugih, ali su na kraju slavili sa 2:0.

Gosti su se dosta dobro držali sve do 64. minute kada su kapitulirali. Neposredno prije gola na centru je oštro fauliran bio jedan gostujući igrač, sudija je pustio prednost, a u nastavku akcije lijepo je pogodio Baumgartner na asistenciju Rudyja.

Uslijedili su žestoki protesti gostiju pa je glavni arbitar meča morao pokazati crveni karton treneru gostiju Dejanu Stankoviću koji je ostatak meča gledao sa tribina.

Do kraja je i Dabbur pogodio mrežu crveno bijelih i tako stavio tačku na ovaj meč.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.