24.11.2020. 18:50
0
Nogometašice BiH počele pripreme za meč sa Gruzijom
Ženska nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine okupljanjem u Trening centru NSBiH u Zenici počela je pripreme za kvalifikacioni meč sa Gruzijom.

Selektorka Samira Hurem izjavila je da su danas svi testirani na COVID-19 i da se nada da će sve igračice biti na raspolaganju za ovaj meč.

- Ponovo će nam nedostajati Milena Nikolić, a svi znamo koliko ona znači za ovaj tim. Ostale igračice su tu, spremne su da odigraju dobru utakmicu u kojoj želimo da osvojimo tri boda za kraj kvalifikacija. Gruzija je selekcija koja je dosta napredovala u proteklih godinu dana. To pokazuju njihovi rezultati, a i prvakinje te zemlje su se plasirale u šesnaestinu finala Lige prvaka. Mi jesmo favoriti, ali morat ćemo to da pokažemo na terenu i sigurno da nas očekuje dobra utakmica . kazala je Hurem.

Najbolje bh. nogometašice će se u Zenici spremati do 28. novembra kad putuju za Gruziju. Utakmica je na programu 1. decembra na stadionu "Mikheil Meskhi" u Tbilisiju.

(Fena)

GruzijaBiH
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.