16.1.2021. 14:34
0
Mesut Ozil nakon sedam i po godina napustio Arsenal i odlazi u Fenerbahce!
Mesut Ozil od danas više nije fudbaler londonskog Arsenala.

Piše: Haris Ahbabović

On napušta Arsenal poslije sedam i po godina. "The Athletic UK" i njhov novinar David Ornstein pišu kako su se dvije strane konačno dogovorile, a Ozil odlazi u turski Fenerbahce.

On je navodno tražio da mu se isplate primanja do kraja ugovora. To ne bi bio mali udar po džep kluba, jer bi Ozilu trebali platiti još sedam miliona funti.

Ipak, navodi se da je odustao od dijela zahtjeva, dogovoren je raskid ugovora uz pristanak obje strane – očekuje se da do kraja vikenda Ozil bude predstavljen kao novi fudbaler istanbulskog giganta.

Mesut Ozil
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.