25.2.2021. 12:30
0
Stručni štab Zmajeva bit će kompletiran početkom marta
Osim odluke o članovima stručnog štaba A-selekcije, bit će poznato i ko će u nastavku voditi U-21 reprezentaciju naše zemlje.
Početkom marta bit će donesena odluka o članovima stručnog štaba fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, koja je još prije skoro mjesec zvanično dobila novog selektora, piše SCSport.

Sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine bit će održana 3. marta, a na istoj će biti donesena odluka o članovima stručnog štaba A reprezentacije BiH, na čijem je čelu bugarski stručnjak Ivaylo Petev.

Osim odluke o članovima stručnog štaba Zmajeva, bit će poznato i ko će u nastavku voditi U-21 reprezentaciju naše zemlje, a na klupi će navodno i dalje biti 49-godišnji stručnjak Slobodan Starčević.

Starčević je skoro prije godinu došao na klupu mlade reprezentacije BiH, kada je naslijedio Vinka Marinovića, a Zmajići su odigrali odlično četiri utakmice pod njegovim vodstvom, tako da je njegov ostanak bio i očekivan.

A reprezentaciju Bosne i Hercegovine narednog mjeseca očekuju i tri utakmice. Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Kataru otvaramo gostovanjem Finskoj 24. marta, a tri dana poslije igramo prijateljsku utakmicu protiv Kostarike u na Bilinom polju, potom 31. marta nastavljamo kvalifikacije protiv Francuske na Grbavici.

U-21 nacionalni tim BiH 29. marta počinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, a gostovat će Crnoj Gori u Podgorici.


(Mirza Kadić)
 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.