3.3.2021. 19:40
0
Napadač PSG-a pozitivan na COVID-19, upitan za duel s Barcelonom
Italijanski fudbaler neće se moći vratiti u klupski pogon dok ne dobije negativan test na COVID-19.
Napadač Moise Kean je pozitivan na COVID-19, objavio je u srijedu Fudbalski klub Paris Saint-Germain. To znači da će Kean vjerovatno propustiti važnu utakmicu Lige šampiona protiv Barcelone, prenio je N1.

“Moise Kean je jutros bio pozitivan na PCR testu na koronavirus. Ostao je u Parizu i neće biti dostupan za utakmicu u Bordeauxu. Poštovaće izolaciju i odgovarajući zdravstveni protokol“, naveli su iz PSG-a.

Italijanski fudbaler neće se moći vratiti u klupski pogon dok ne dobije negativan test na COVID-19, zbog čega su velike šanse da će propustiti duelu s “Barcom“ koji je na programu sljedeće sedmice.

Kean je postigao treći gol u pobjedi “svetaca“ 4:1 na Camp Nouu, čime je odlično nadomjestio izostanak Neymara i Angela Di Marije. Talentovani 21-godišnji napadač ove sezone je za PSG postigao ukupno 15 pogodaka u svim takmičenjima.

Osim večerašnjeg duela u Bordeauxu očekuje se da će Italijan biti van sastava u još jednom duelu Ligue 1 protiv Bresta, a zatim i 10. marta u već spominjanom ogledu s Barcelonom.

(Mirza Kadić)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.