5.3.2021. 8:32
0
Kvalifikacije za SP 2022: Portugal će u Torinu dočekati Azerbejdžan, dok će Norveška u Malagi dočekati Tursku
Dvije utakmice europskih kvalifikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo 2022. koje će biti odigrane krajem ovog mjeseca, Europski nogometni savez (UEFA) odlučio je premjestiti iz prethodno prijavljenih gradova domaćina, a razlog su protuepidemijske mjere u zemljama domaćinima.

Tako će 24. ožujka u dvoboju skupine A Portugal ugostiti Azerbajdžan na stadionu Juventusa u Torinu, dok će u skupini G Norveška biti domaćin Turskoj u španjolskoj Malagi.

Nakon dvoboja s Azerbajdžanom na neutralnom terenu, Portugalci će 27. ožujka gostovati u Srbiji, a 30. ožujka u Luksemburgu.

Norvežani će kvalifikacije započeti 24. ožujka u Gibraltaru, a 30. ožujka će gostovati u Podgorici, prenosi Hina.

(Fena)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.